HDZ Karlovačke županije:

Predložit ćemo generala Stipetića iduće godine za nagradu za životno djelo

petar stipetić
01.04.2023.
u 17:42

HDZ Karlovačke županije osvrnuo se na dodjelu Nagrade za životno djelo Karlovačke županije, o kojoj je Večernji list pisao prije dva dana. Kako ističu, njihova županijska organizacija nije niti mogla odbiti priznanje generalu Petru Stipetiću. Stipetić, ističu, je velikan Domovinskog rata koji zaslužuje priznanje za svoju hrabrost i junaštvo. Iduće godine, navode, predložit će ga za nagradu za životno djelo Karlovačke županije za 2023. godinu.

"Županijska organizacija HDZ-a Karlovačke županije nije, niti je mogla odbiti priznanje generalu Petru Stipetiću s obzirom da ne djeluje kao tijelo Županijske skupštine Karlovačke županije, a koja je nadležna za dodjelu javnih priznanja. Također, dužni smo demantirati dio teksta u kojem navodite članove županijskog Odbora. Naime, gospodin Vlatko Ivka kojeg navodite kao člana HDZ-a unutar Odbora za dodjelu javnih priznanja Karlovačke županije za 2022. godinu nije član Hrvatske demokratske zajednice već Domovinskog pokreta.

Na službenoj web stranici Karlovačke županije, 26. siječnja 2023. godine, objavljen je Javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja 'Nagrada Karlovačke županije za životno djelo u 2022. godini'. Sukladno Javnom pozivu, rok za podnošenje prijava bio je 20. veljače 2023. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?