vrijeme je za seks

Pred nama je najplodnija noć u godini

seks
Guliver/Thinkstock
12.12.2016.
u 10:15

Svaki dan je dan za seks, ali parovi koji žele bebu večeras bi se trebali baciti na posao jer je pred nama najplodnija noć u godini.

Naime, smatra se da je kvaliteta sperme u zimsko doba veća nego u ostatku godine, a to je samo jedan od razloga zbog kojeg je u prosincu začeto devet posto od ukupnog broja rođene djece. Tako barem stoji u studiji internet stranice Lovehoney. 
 
Nakon što su istraživači analizirali niz različitih znanstvenih studija i usporedili ih s državnom statistikom broja rođenih po mjesecima, došli su do zanimljivog zaključka, prenosi Index.hr
 
"Najplodniji dan je službeno 11. prosinac. Stoga, današnji je dan idealan za seks svima koji priželjkuju dijete", kazao je voditelj studije koja je objavljena prije nekoliko godina.
 
Faktor koji doprinosi povećanju broja trudnoća svakako su i božićne i novogodišnje zabave, povećano uživanje u jelu i piću što dovodi do boljeg raspoloženja za seks. Naravno, istraživači dodaju i da mnogi u ovom raspoloženju zaboravljaju na zaštitu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?