Dopredsjednik RS iz reda hrvatskog naroda

Pranjić osudio istupe Komšića: Umjesto poruka mira, poslao je najgore uvrede veleposlanici Izraela

Davor Pranjić
Dejan Rakita/PiXSELL
12.10.2023.
u 18:58

Osuđujem istup Komšića, ali ništa se drugo nije ni očekivalo od čovjeka koji održava političku karijeru na nelegitimnom predstavljanju jednog od tri konstitutivna naroda u BiH", naveo je Pranjić

Dopredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Davor Pranjić oglasio se u četvrtak priopćenjem za javnost u kojem je istaknuo kako je bilo teško gledati užasne slike napada na Izrael, izrazivši nadu u skoru stabilizaciju stanja.

"S pažnjom sam pratio sve što se događalo u Izraelu. Potresne slike ubijanja djece i žena su opomena da terorizam nije prošlost, već realnost. Izražavam sućut za svaku žrtvu, u nadi da se tako nešto nikada neće ponoviti“, rekao je Pranjić.

Dopredsjednik RS-a iz reda hrvatskog naroda najoštrije je osudio istupe člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, koji je, kako je kazao, umjesto pomirujućih tonova uputio uvrede veleposlanici Izraela u BiH Galit Peleg i naveo da takve izjave štete ugledu BiH.

"Komšić jedino i poznaje konflikt i uvredu. U ovom teškom vremenu za cijeli svijet, umjesto poruka mira, Komšić je poslao najgore uvrede veleposlanici Izraela u BiH. Osuđujem istup Komšića, ali ništa se drugo nije ni očekivalo od čovjeka koji održava političku karijeru na nelegitimnom predstavljanju jednog od tri konstitutivna naroda u BiH", naveo je Pranjić,  priopćeno je iz njegovog ureda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?