potpredsjednik Republike Srpske

Pranjić nakon smrti hrvatskog povratnika: Ovo je posljednji put da obitelj oplakuje najmilije zbog nacionalne i vjerske pripadnosti

Davor Pranjić
Dejan Rakita/PiXSELL
14.11.2023.
u 18:33

"Obitelji ću pružiti svu moguću zaštitu i pomoć unatoč ovom teškom trenutku koji prolaze", naveo je Pranjić.

Potpredsjednik Republike Srpske Davor Pranjić oglasio se nakon smrti hrvatskog povratnika u Brezice kod Dervente Marka Mišića, koji je pretučen dok je pokušavao spriječiti kradljivce da kradu drva iz njegove šume.

"Nažalost, ugašen je jedan život. Obitelji želim izjaviti sućut i da pronađu smirenje u ovom teškom vremenu. Želim izraziti nadu da je ovo posljednji slučaj da je povratnik stradao, iako je vjerovao u bolju budućnost i suživot, a stradao je štiteći svoju imovinu. Razgovarao sam s predstavnicima institucija i dobio uvjerenja da se ovako nešto neće ponoviti, a ovom prilikom poručujem da život nema cijenu i da svaki čovjek ima pravo na život i imovinu", poručio je Pranjić.

"Obitelji ću pružiti svu moguću zaštitu i pomoć unatoč ovom teškom trenutku koji prolaze. Obitelji pružam iskrenu sućut uz obećanje kako je ovo posljednji put da obitelj oplakuje najmilije zbog nacionalne i vjerske pripadnosti. Nelegalna sječa šume povratnika odnijela je još jedan život i samo adekvatna reakcija može spriječiti ponavljanje ovakvog nedjela koji je odnio još jedan život i zavio u crnu čestitu obitelj", naglasio je potpredsjednik Republike Srpske Davor Pranjić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?