ČUDAN OKRŠAJ

Poznati youtuber Jake Paul nokautirao Bena Askrena u prvoj rundi

18.04.2021.
u 15:36

Youtuber Jake Paul sinoć je pobijedio Bena Askrena u bokserskom meču koji je trajao manje od dvije minute, a završio je prvim pravim pogođenim udarcem.

Naime, Paul je pogodio odlično izvedenu kombinaciju i srušio Askrena koji se ustao s namjerom da nastavi borbu, ali sudija mu to nije dozvolio.

Youtuber je tako uspio nokautirati legendarnog MMA borca i osvojiti pojas prvaka, a sada nas vjerovatno očekuju brojne prozivke na račun Conora McGregora.

U medijima su se naknadno pojavili navodi kako je borba namještena te da je Askren uzeo oko pola milijuna dolara za taj jedan udarac.

Askren je prelaskom u UFC doživio pravi debakl te je nakon svega tri borbe okončao karijeru, a uoči ove borbe izgledao je u katastrofalnom fizičkom stanju.

Sinoćnjom predstavom je na neki način osramotio MMA zajednicu, a profesionalni bokseri se zgražavaju jer ovakve borbe zaista postoje te još i privlače zanimanje masa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?