Jerković traži pomoć institucija

Hrvati u Pelagićevu zabrinuti, zapaljena Lovačka kuća i ostavljena ubijena kuna

04.07.2017.
u 16:01

Jerković traži od nadležnih institucija da rasvijetle ovaj slučaj kako bi mještani općine Pelagićevo imali svoj mir i sigurnost.

Dopredsjednik Republike Srpske Josip Jerković razgovarao je danas s vijećnikom u Vijeću naroda Republike Srpske Ivom Kamenjaševićem i članovima lovačkih udruženja iz Pelagićeva o problemima s kojima se susreću.

Kako su naveli, prije nekoliko dana je zapaljena Lovačka kuća u Tramošnici te je ispred nađena ubijena kuna, što je izazvalo nemire kod mještana povratnika jer se boje da to ima neku skrivenu poruku, priopćeno je iz ureda entitetskog dopredsjednika.

Jerković traži od nadležnih institucija da rasvijetle ovaj slučaj kako bi mještani općine Pelagićevo imali svoj mir i sigurnost.

Izrazio je nadu "da ovaj čin nema nikakve skrivene poruke nego da je to samo čin običnih vandala".

Na sastanku s Jerković bili su Anto Knežević, predsjednik Lovačkog udruženje "Srna" Tramošnica, Makso Maksimović, predsjednik Lovačkog udruženja "Jelen" Pelagićevo i Jozo Lučić, tajnik Lovačkog udruženja "Fazan" Turići.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?