hodočašće

Povećan broj hodočasnička iz Amerike u Međugorju: Trenutno je tu grupa od čak njih 180

medjugorje-info
22.04.2024.
u 07:15

U  Međugorju je zadnjih mjeseci zabilježeno značajno povećanje hodočasničkih grupa engleskog govornog područja, posebno iz Amerike. 

Glavni razlog tome je nemogućnost hodočašćenja u Svetu zemlju zbog ratnih nemira, pa većina agencija preusmjerava svoja hodočašća upravo u  Međugorje. 

Trenutno je u  Međugorju jedna velika grupa Amerikanaca, čak njih 180, koji su došli u pratnji poznatog američkog svećenika fra Donalda Callowaya u organizaciji agencije „206 Tours“. Imali su priliku moliti i čuti svjedočanstvo Ivana Dragičevića na Brdu ukazanja. Uz njih, u Međugorju je još nekoliko manjih grupa iz Amerike i Engleske, te Irske, piše Medjugorje-info.com.

Iz ureda informacija doznaje se kako su ovih dana u  Međugorju boravile i još borave hodočasničke grupe iz ovih zemalja: USA, Brazil, Irska, Engleska, Vijetnam, Kolumbija, Korea, Poljska, Mađarska, Argentina, Ekvador, Češća, Ukrajina. Litva, Latvija, Slovenija, Kina, Indija, Dubai, Švicarska, Albanija, uz hodočasnike iz Hrvatske i BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?