Smrt nakon plivanja

POTRESNO SVJEDOČANSTVO OCA KOJI JE U NEUMU OSTAO BEZ SINA

15.08.2020.
u 12:28

BiH je potresla tragedija nakon smrti 13-godišnjeg Nadina Mašića u Neumu. Dječak je plivao na plaži, a nakon što je izišao iz vode, sjeo je i gledao oko sebe. I odjednom je sklopio oči, zauvijek...

Njegov otac Elzudin ispričao je kako se sve odvijalo. - Pitao sam ga jesi li dobro, samo je blago razgledao oko sebe - prepričava veliku tragediju Mašić.  

Kaže da je mislio kako je dječak umoran od plivanja.
- Samo se srušio. Ja sam ga uzeo u naručje, davao mu umjetno disanje. Svi ljudi su se okupili na plaži. Zvali Hitnu. Sve je učinjeno da mu se spasi život. Čak je na plaži bio i doktor iz Tuzle. I on je pokušao animirati moje dijete - kaže za Dnevni avaz kroz plač Elzudin Mašić. 

Nažalost, djetetu nije bilo spasa.  
- Srce mu je stalo. Umro mi je na rukama - rekao je dječakov otac.   

Elzudin je na Facebooku, uz obavijest o dženazi, napisao i status zbog kojeg bi i kamen zaplakao.
- Kako da dočekujem jutra bez tebe, bebo moja? Ne znam kako ću ovo da izdržim, ali moram radi tvoje sestrice. A i ti, zlato moje, pazi na nju kao što si i do sada, jer si je čuvao kao kap vode na dlanu. Volimo te, otišao si nam prerano, ali je tako moralo biti. Sve što smo planirali za tebe, sve je nestalo u jednoj sekundi. Živote moj, da ti dragi Bog podari sve ljepote - napisao je Elzudin.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije