Krišto-Bainbridge-Ferguson

Potpora provođenju potrebnih reformi u BiH

06.06.2017.
u 11:11

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamenta BiH Borjana Krišto razgovarala je danas sa zamjenikom šefa Odsjeka za zapadni Balkan pri Ministarstvu vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Peterom Bainbridgeom i veleposlanikom te zemlje Edwardom Alexander De Poulton Fergusonom.

Tijekom razgovora Ferguson je izrazio zabrinutost usporavanjem napretka na euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine te još jednom iskazao predanost u pomoći BiH u provođenju potrebnih reformi.

Također na sastanku je razgovarano i o izmjenama Izbornog zakona te predstojećoj sjednici Vijeća za implementaciju mira u Bosni i Hercegovini.

Krišto je upoznala izaslanstvo s trenutnim stanjem u Bosni i Hercegovini te dosadašnjim i daljnjim funkcioniranjem Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, priopćeno je iz Ureda Borjane Krišto.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije