Prozor-Rama:

Potpisani ugovori za asfaltiranje cesta

Prozor-Rama:
18.05.2016.
u 09:52

Ugovori za asfaltiranje cesta u općini Prozor-Rama potpisali su jučer, nakon provedene natječajne procedure, načelnik te općine Jozo Ivančević i direktor direktor tvrtke "Putovi" d.o.o. Grude Rajko Ćutuk.

 Ugovor obuhvaća asfalitranje cesta za naselja Križ na Uzdolu, Gornje i Donje Brajke te Poda-Memići u Ljubuncima, Orašac, Maglice, Proslap-Kozo i Dubo. Potpisanim ugovorom također su obuhvaćena i druga naselja koja nisu pojedinačno nabrojana, no sastavni su dio okvirnog ugovora.

 Pored spomenutoga, potpisan je i Ugovor  s tvrtkom  „Livnoputovi“ d.o.o. koju zastupa direktor Filip Milić prema kojem će biti izvršeno asfaltiranje Regionalne ceste R 418 b, Dobroša – Glibe i Kute - Šćipe.

 Iz Općine Prozor-Rama naglašavaju kako je riječ o regionalnoj cesti za koju se HNŽ nije oglasio iako je, kako priopćavaju, to njihova nadležnost.

 - Dio ceste Dobroša - Glibe je preskočen, odnosno namjerno izostavljen. No zbog naselja, gospodarskih i turističkih objekta koji se nalaze na ovoj cesti općina ulaže svoja sredstva. To je još jedan primjer kako se Županija odnosi prema ovoj općini - priopćili su iz Općine Prozor-Rama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?