mostar

Potpisani ugovori o uređenju poljoprivrednog zemljišta u HNŽ

ugovori
31.03.2017.
u 14:08

Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ danas je potpisao ugovore o financiranju i uvjetima korištenja sredstava za realiziranje projekta uređenja i zaštite poljoprivrednog zemljišta.

Tijekom potpisivanja ugovora istaknuto je kako je uvjete raspisanog Javnog natječaja ispunilo 108 korisnika iz grada Mostara i općina Stolac, Čitluk, Čapljina, Konjic, Jablanica i Prozor–Rama.

Ministar Jović ugovore je potpisao s korisnicima sredstava iz grada Mostara i općina Stolac, Čapljina i Čitluk, dok je potpisane ugovore s korisnicima sredstava s područja općina Konjic, Jablanica, Prozor–Rama u prostorijama Općinskog vijeća Konjic uručio Hamdo Sefer, stručni savjetnik u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ.

Inače, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ za ovu je nakanu na poziciji „Rekultiviranje zemljišta" u Proračunu za 2016. godinu osiguralo 304.935,00 KM, a realiziranje projekta koje je započelo u 2016. godini  današnjim potpisivanjem ugovora je i okončano, priopćeno je iz Vlade HNŽ. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?