NOVI TRAVNIK

Potpisani ugovori o izvođenju infrastrukturnih radova vrijedni više od 2,5 milijuna KM

06.07.2023.
u 16:47

Općina Novi Travnik ovog je tjedna potpisala više ugovora o izvođenju infrastrukturnih radova čija ukupna vrijednost prelazi 2,5 milijuna maraka.

Potpisivanjem ugovora uskoro kreće izvođenje radova na završetku građevinsko-zanatskih radova na izgradnji Srednje škole u Novom Travniku, čime će školska zgrada konačno biti stavljena u funkciju, izvijestili su u četvrtak iz Općine Novi Travnik.

Pored toga, nastavlja se ulaganje u industrijsko uslužnu zonu "Neobarje" kao i industrijsku zonu "BNT" kroz projekte asfaltiranja i rekonstrukcije puteva unutar obje zone.

Nadalje, nastavlja se izgradnja putne komunikacije Novi Travnik – Travnik kao i modernizacija putnog pravca Džambasove kuće, dok će se u Ulici Ljudevita Gaja raditi na izgradnji parkinga.

Iz Općine Novi Travnik također su najavili da će uskoro biti potpisani ugovori na realizaciji projekta izgradnje igrališta u Ulici Kalinska te da će u istoj ulici biti izgrađeni prilazi zgradama (ulazi broj 11 -13 i ulazi broj 15-17).

Potpisani ugovori samo su dio investicija koje Općina Novi Travnik namjerava realizirati u 2023. godini, stoji u izvješću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije