Prozor-Rama

Potpisan ugovor o dogradnji Srednje škole Prozor vrijedan oko 530.000 KM

22.06.2016.
u 09:00

U prosincu smo pisali o Prozoru kao velikom gradilištu, ali i kao o gradu koji izgleda pomalo apokaliptično i razrušeno. Naime, tada su gradske ulice, zbog opsežnih radova, bile pune strojeva, radnika, kabela, gomila pijeska, žice, cijevi i drugih građevnih materijala te pune rupa i kanala.

Prozor ovih dana dobiva novi i “normalniji” izgled jer je dio radova završen, a drugi dio je pri kraju - kao što je asfaltiranje ulica i gradnja kružnoga toka na istočnom ulazu u grad:

- Nakon što je “ugrubo” završena dogradnja dva kata Srednje škole, proveden je natječaj za završne radove na uređenju i opremanju novoga dijela zgrade - postavljanje elektro i vodoinstalacija, keramičarski radovi, žbukanje te opremanje kuhinje i kabineta za zanimanje kuhar/konobar i strojare, rekli su nam vrijedni Prozorčani i dodali da je rok za dovršetak radova 40 dana, tj. do početka nove školske godine.

Ugovor o dogradnji Srednje škole u ponedjeljak su potpisali načelnik općine Prozor Jozo Ivančević s jedne, te skupina izvođača koju čine JKP Vodovod Prozor i Miličević d.o.o Kreševo, s druge strane.

Ukupna vrijednost radova je 533.366,73 KM bez 
PDV-a, a s uračunatim PDV-om 622.869,07 KM.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?