mostar

Potpisan sporazum o suradnji studentskih organizacija odnosa s javnošću

20.11.2017.
u 13:47

U okviru aktivnosti 2. međunarodne znanstveno-stručne konferencije „PR Days Mostariensis 2017.“ Predsjednica Studentske udruge odnosa s javnošću Filozofskoga fakulteta PRUMO Martina Raguž potpisala je sporazum o suradnji s voditeljem Studentske sekcije Hrvatske udruge odnosa s javnošću (HUOJ) Ivanom Biošićem.

„Potpisivanjem ovog sporazuma uspostavili smo međusobnu suradnju sa Studentskom sekcijom HUOJ-a te se nadamo daljnjoj suradnji i usavršavanju nas studenata te zajedničkom promicanju struke odnosa s javnošću“, izjavila je Raguž.

Ovo je prvi potpisani sporazum za obje organizacije, a Biošić je naglasio kako u vremenu širenja struke, ali i znanosti smatra „kako je potpisivanje ovoga, ali i sličnih sporazuma itekako potrebno i relevantno za strukovni, ali i akademski razvoj odnosa s javnošću“.

Sporazumom je definirana međusobna suradnja u organizaciji stručne prakse studenata odnosa s javnošću, te u skladu s mogućnostima organizacija međusobne razmjene i posjete studenata pravnim osobama, javnim institucijama i svim drugim ustanovama u svojim zemljama, zemljama EU-a i okruženja, a sve kako bi se upoznali s najboljim praksama i načinom rada zaposlenika koji se u svojim svakodnevnim obvezama bave poslovima odnosa s javnošću, priopćeno je iz PR Days Mostariensis. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije