Provedena akcija „Ero“

U Posušju uhićeni Petar Bošnjak zvani Pače i još jedna osoba

uhicenje
21.01.2016.
u 08:38

Pretresi su u tijeku na 4 lokacije na području općine Posušje, do sada je uhićena 1 osoba

Na području Posušja u tijeku je velika policijska akcija , u kojoj se vrši pretres pet objekata zbog sumnje na posjedovanje narkotika, ekskluzivno je objavio Večernji list BiH. Objekti se nalaze uz samo granicu BiH sa RH.

Policijski službenici Federalne uprave policije su, postupajući po naredbi Županijskog suda u Širokom Brijegu i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije, u ranim jutarnjim satima započeli s realizacijom operativne akcije „Ero“.

Akcija se provodi uz asistenciju policijskih službenika MUP-a Zapadnohercegovačke županije, na području općine Posušje. Kako stoji u službenom priopćenju Federalne uprave policije radi se osobama koje se dovode u vezu s nedozvoljenom proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga. 

"Pretresi su u tijeku na 4 lokacije na području općine Posušje. Do sada je uhićena 1 osoba koja će biti privedena u službene prostorije MUP-a ZHŽ-a radi kriminalističke obrade, te će u zakonskom roku, biti predata nadležnom tužiteljstvu uz Izvješće o počinjenom kaznenom djelu i izvršitelju", stoji u priopćenju FUP-a. 

Kako neslužbeno doznaje Večernji list u akciji je uhićen Petar Bošnjak zvani Pače, koji je od ranije poznat policiji. 

Pored Petra Bošnjaka, kako javlja Fena uhićena je još jedna osoba, inicijala M.B., nad kojima je izvršena kriminalistička obrada i bit će zadržani 24 sata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?