Poslušajte ispovijest

Djeca preminule žrtve koronavirusa iz Sarajeva: 'Majka je izdahnula meni na rukama, na stubama naše zgrade...'

28.03.2020.
u 12:54

Djeca prve žrtve koronavirusa u Sarajevu oglasila su se o cijelom slučaju. Tvrde kako ih je šest dana zdravstveni sustav odbijao. 

- Došli su, mene testirali, a brata njegovu ženu i dijete nisu i ne žele ih testirati! U izolaciji smo u stanu od 30 kvadrata, nas četvero! Nakon smrti majke iz medija smo saznali da je pozitivna na koronavirus, nama su javili da je negativna! Nije točno da je tajnica njezinog poduzeća testirana, niti zaražena! Nitko iz tvrtke od majke i okruženja nije testiran, prenosi ispovijest Face. 

- Nisu nas čak niti pitali s kim smo kontaktirali i gdje smo se kretali! Laž je da smo bili u Italiji, nigdje nismo hodali, niti je majka nakon pojave simptoma! Majka je imala temperatura i do 42 stupnja, nisu je htjeli ostaviti u bolnici, niti doći po nju!, tvrde. 

- Jedini savjet od liječnika koji smo dobivali 6 dana je bio skidajte joj temperaturu Voltarenom. Pred smrt ruke i noge su joj pomodrile, nije mogla stajati na svojim nogama, nije imala snage, buncala je i gubila svijest i dah. Na moje inzistiranje poslali su Hitnu, ali samo s vozačem, sama sam je reanimirala u bolničkom autu masiranjem srca, priča dalje. 

- Tek danas javili da je tijelo u mrtvačnici na Barama, ne znaju što da rade! Tužiteljica naredila obdukciju, ali u Barama odbijaju jer nemaju opreme i ne znaju kako dalje! Pokopat ćemo je tek nakon obdukcije! – prenosi Face.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?