Koordinacija udruga HVO HR HB ZHŽ

Ponavljanje scenarija iz veljače 2014. godine unaprijed osuđujemo!

branitelji
18.05.2016.
u 14:10

Koordinacija udruga HVO HR HB ZHŽ se ograđuje od medijskih manipulacija o braniteljima i osuđuje manipuliranje problemima braniteljske populacije u ostvarenju političkih ciljeva. S namjerom rušenja legalno izabrane vlasti i stvaranje stanja nereda.

Koordinacija udruga HVO HR HB ZHŽ na sastanku u Grudama nije podržala Rezoluciju prezentiranu od strane udruge Zaboravljeni branitelji, a podržale su donošenje Zakona o razvojačenim braniteljima, koji je prezentiran ( u Ožujku) od strane federalnog ministra branitelja u Širokom Brijegu.

Stoga osuđujemo i ne podržavamo najavljeno okupljanje za 19.05.2016., godine koje narušava sigurnost mirnih građana u ZHŽ. Ovim putem pozivamo sve istinske branitelje da u nastaloj situaciji, ostanu mirni i dostojanstveni i ne podrže najavljene prosvjede.

Podsjećamo da istinski branitelji znaju tko je bio inicijator nereda koji su se dogodili u veljači 2014. godine, a koji su za cilj imali rušenje vlasti izabrane na demokratskim izborima.

Ponavljanje takvih scenarija unaprijed osuđujemo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije