Humanost

Pomoć razvojačenom branitelju

hairic
11.01.2017.
u 09:00

Teška životna sudbina zadesila je obitelj razvojačenoga branitelja Nermina Hairića (41) nakon što su liječnici prije dva mjeseca otkrili kako je obolio od teškog oblika karcinoma na plućima.

Bez prihoda

Hairić sa suprugom Nedžminom i četvero maloljetne djece, tri sina i jednom kćeri, živi u staroj i trošnoj kući u selu Kruhari, nadomak Sanskoga Mosta.

Zbog teške bolesti prikovan je za krevet i nije više u stanju obavljati fizičke poslove, a sve donedavno radio je u jednom privatnom poduzeću koje se bavi sječom šume.

Šesteročlana obitelj ostala je bez ikakvih izvora prihoda te u posljednje vrijeme preživljava isključivo od humanitarne pomoći. Hairiću predstoji dugotrajno liječenje u Kliničkom centru u Sarajevu. Hairići žive kao podstanari s obzirom na to da su izbjegle i raseljene osobe s područja Banje Luke te nemaju nikakvu imovinu. Kako bi pomogli ovoj obitelji, njihovi susjedi i prijatelji pokrenuli su humanitarnu akciju kojom se nastoji prikupiti novčana sredstva.

Stambeno pitanje

Prema riječima jednoga od organizatora humanitarne akcije za pomoć šesteročlanoj obitelji Hairić Hamdije Šaranovića, prioritetno je riješiti njihovo stambeno pitanje, kao i prikupiti sredstva za liječenje.

Svi koji žele pomoći obitelji Hairić sredstva mogu uplatiti na žiro-račune kod Sparkasse Bank na ime Nermin Hairić. Za plaćanje u Bosni i Hercegovini: 1990446064473660..., za plaćanje u inozemstvu: swift code: ABSBBA22 Sparkasse Bank DD. BiH BA391990446064473660. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije