Božićni i novogodišnji paketići

Pomoć djeci na Kosovu stigla iz Republike Srpske

pokloni
11.01.2016.
u 19:37

Oko 1.100 novogodišnjih paketića, koji će do srpske Nove Godine biti uručeni djeci diljem Kosova i Metohije, pripremili su učenici OŠ Jovan Cvijić iz općine Prijedor

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Milorad Arlov podijelio je danas božićne i novogodišnje paketiće djeci na odjelima pedijatrije i kirurgije bolnice u Kosovskoj Mitrovici.

Oko 1.100 novogodišnjih paketića, koji će do srpske Nove Godine biti uručeni djeci diljem Kosova i Metohije, pripremili su učenici OŠ Jovan Cvijić iz općine Prijedor. Arlov je uručivši darove najmlađim pacijentima poželio brzo ozdravljenje.

On je naveo da dok su u Mitrovici i Zvečanu žele posjetiti obitelji Elene Rakić i Pavla Anđelkovića, kojima je Odbor za pomoć Srbima na KiM-u iz Republike Srpske pomogao u liječenju, prikupivši više od 12.000 eura, a koji će biti uručeni ovog mjeseca za liječenje u Kijevu.

Načelnik Dječjeg odjela bolice u Kosovskoj Mitrovici Zoran Savić zahvalio je na darovima, podsjetivši na prošlogodišnju novčanu donaciju za kupnju opreme za ovo odjeljenje.

Savić je kazao da preko Arlova pokušavaju uspostaviti suradnju s Dječjom klinikom u Banja Luci te kako očekuje da će idućih mjeseci doći do potpisivanja sporazuma s tom klinikom, javlja Tanjug.

- Razgovarao sam s načelnikom Dječje klinike i u idućih par mjeseci nadam se da ćemo u Banja Luci sklopiti sporazum o međusobnoj suradnji, kazao je Savić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije