strag od Gačića

Pomahnitali ubojica je pucao u policajca iz blizine, uzeo mu pištolj i municiju

10.02.2019.
u 19:40

U nastradalog policajca pucano je iz neposredne blizne, od čega je nastradali policajac Mahir Begić zadobio povrede u predjelu glave i prsa

U nastradalog policajca pucano je iz neposredne blizne, od čega je nastradali policajac Mahir Begić zadobio povrede u predjelu glave i prsa saznaje N1. 

Izvor blizak istrazi je potvrdio i da je ubojica od policajca tom prilikom uzeo pištolj i pripadajuću municiju.

Službeno, Tužiteljstvo Županije Sarajevo za ovo kazneno djelo sumnjiči višestrukog ubojicu Edina Gačića, koji je prošlog tjedna na području općine Konjic ubio Sauda Sultanića, nakon čega se dao u bijeg. Policajac Mahir Begić (48) pronađen je ustrijeljen u subotu navečer kod sela Sudohol u okolici Tračina, tridesetak kilometara južno od Sarajeva prema Mostaru. On je čuvao poligon za obuku policajaca a mrtvog ga je pronašao kolega koji ga je došao zamijeniti na stražarskoj smjeni.

Sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini uključene su u potragu za Edinom Gačićem, višestrukim ubojicom za kojega se sumnja da je u subotu navečer u okolici Sarajeva ubio policajca, potvrdili su danas čelni ljudi vlade Sarajevske županije i lokalne policije istaknuvši kako se u glavnom gradu BiH nakon tog zločina poduzimaju dodatne mjere sigurnosti zbog početka zimskog Europskog olimpijskog festivala mladih (EYOF) koji je okupio više od tisuću i pol sudionika iz 46 europskih država. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije