Tomislavgrad

Položen prvi asfaltni sloj u Ulici kralja Zvonimira

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
23.04.2016.
u 11:00

Jučer je počelo polaganje prvoga sloja asfalta u Ulici kralja Zvonimira u Tomislavgradu, kao i asfaltiranje parkirališnih površina u Ulici Mijata Tomića.

Nakon što se ugradi asfaltni sloj u tomislavgradskoj Ulici Kulina bana, uslijedit će i postavljanje završnog sloja u navedenim gradskim ulicama.

Podsjetimo, svi ovi poslovi temelje se na ugovoru o izgradnji kanalizacijskih kolektora i rekonstrukciji vodovoda u Tomislavgradu, vrijednom 3,057.971,17 konvertibilnih maraka i potpisanom 2015. godine između Općine Tomislavgrad i konzorcija Hering - Livnoputovi.

Ovim je ugovorom predviđena izgradnja glavnog kolektora u dužini od 621 metar te izgradnja kanalizacije i rekonstrukcija vodovoda u ulicama:

Bokovac (580 m), Stari dio grada (713 m), Karaula (946 m), Ulica Mijata Tomića (220 m), Ulica Kulina bana (375 m), Ulica bega Kopčića (300 m), Ulica Maka Dizdara (460 m), ulica Kovačka (270 m), odnosno sveukupno 4485 metara gradskih ulica u Tomislavgradu obuhvaćeno je ovim radovima.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije