primjena novog softvera

Poljoprivrednici od 1. siječnja trebaju ažurirati podatke o poljoprivrednim resursima

Poljoprivrednici
21.12.2016.
u 10:45

Početkom naredne godine Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva započet će s primjenjivanjem novog softvera za obradu novčanih poticaja u poljoprivredi. Zbog uvođenja tog softvera obveza svih poljoprivrednika je da u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka 2017. godine ažuriraju podatke o svojim poljoprivrednim resursima (zemljištu i/ili stoci) na gazdinstvu.

- Pozivaju se fizičke osobe koje se bave poljoprivredom i žele ostvariti novčane poticaje da kao i ranijih godina ažuriranje podataka izvrše u prostorijama općine po mjestu prebivališta, dok pravni subjekti ažuriranje podataka vrše u općinama po sjedištu registracije - priopćeno je iz Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Fizičke osobe i pravni subjekti koji ne izvrše ažuriranje podataka neće biti uzeti u obzir tijekom elektronske obrade podataka i neće moći ostvariti pravo na novčane poticaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije