Nakon trosatne potrage

Policija spasila obitelj iz Hrvatske koja se izgubila na Kozari

24.02.2021.
u 13:50

Policija iz Kozarske Dubice, nakon trosatne potrage, spasila je bračni par iz Hrvatske, sa dvogodišnjim djetetom, koji su se izgubili na području Kozare, pri čemu im se i vozilo zaglavilo u blatu.

Obitelj je pronađena živa i zdrava, bez ikakvih ozljeda.

- Policijskoj stanici Kozarska Dubica 22. veljače oko 14.40 sati prijavljeno je da se na području te općine izgubila obitelj iz Hrvatske i to tako što ih je navigacijski sustav u vozilu usmjerio na nepristupačan teren na području Kozare - rekla je glasnogovornica PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona kaže da su patrole policije odmah krenule u potragu za obitelji, zajedno sa lugarima dubičkog Šumskog gazdinstva. Prateći šumske znakove, nakon trosatne potrage, obitelj je locirana u mjestu Maglajci na Kozari. Radilo se o bračnom paru sa dvogodišnjim djetetom kojima je i vozilo bilo zaglavljeno. Pronađeni su živi i zdravi nakon čega su transportirani do Kozarske Dubice.

- Policijski službenici su ponovno nesebičnim djelovanjem spasili ljudske živote, pokazujući da su u stalnoj službi naših građana, ali i stranih državljana koji borave na našem području - rekla je Alendarević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?