Ekskluzivno donosimo detalje istrage

Policija istražuje je li za napad na Mamića kod Tomislavgrada plaćeno 50.000 maraka

24.09.2017.
u 08:00

Istraga o napadu na Dinamova savjetnika Zdravka Mamića kod Tomislavgrada potkraj kolovoza, do sada nije rezultirala pronalaskom napadača niti naručitelja ovoga ozbiljnog incidenta, no policijske i sigurnosne službe su na tragu jedne informacije po kojoj je u posljednje vrijeme u kriminalnom podzemlju spominjan veći iznos novca koji je trebao biti iskorišten za počinjenje teškog kaznenog djela. Tako su službe za provedbu zakona registrirale da je u pitanju 50.000 maraka koje su zabilježene kao nagrada za izvršenje kaznenog djela. Tužiteljstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije započeli su raditi na provjeri navoda je li taj novac, kao i izvršitelji potencijalnog atentata međusobno povezani.

Srbi plaćenici

Velika je vjerojatnost da je taj novac iz kriminalnog miljea upravo povezan s napadom na Zdravka Mamića jer se teško što drugo može povezati s tim iznosom novca u ovome području BiH. No, s druge strane, informacije o šlampavoj akciji, ili se možda nastojao ostaviti takav dojam, djelomično se kose s ovim navodima...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije