Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Pokrenute izmjene Plana obuke i vježbi pripadnika OSBiH u inozemstvu

18. lipnja 2017. u 16:43 0 komentara 97 prikaza

Ministarstvo obrane BiH pokrenulo je u institucijama BiH postupak za izmjenu i dopunu Godišnjeg plana obuke i vježbi pripadnika i jedinica Oružanih snaga BiH u inozemstvu za 2017. godinu.

Kako je Feni rečeno u Ministarstvu obrane BiH, ovaj postupak je pokrenut na temelju promjena nastalih u nazivu, organizaciji i mjestu održavanja međunarodnih vježbi u inozemstvu u kojima sudjeluju pripadnici OSBiH.

- Naime, riječ je o preciznijem definiranju elemenata Plana i dopune podacima koji nisu bili poznati ili su promijenjeni u odnosu na činjenice koje su bile raspoložive u rujnu 2016. godine kada je Ministarstvo obrane BiH napravilo inicijalnu verziju Godišnjeg plana obuke i vježbi pripadnika i jedinica OSBiH u inozemstvu za 2017. godinu… - pojašnjavaju iz resornog ministarstva.

Istovremeno, ističu da sve promjene ugrađene u Izmjeni i dopuni Godišnjeg plana obuke i vježbi pripadnika i jedinica OSBiH u inozemstvu za 2017. godinu ostaju u planiranim proračunskim okvirima Ministarstva obrane BiH za ovu godinu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.