Sarajevo

Pokrenuli portal “Nedjelja.ba“

08.08.2017.
u 09:00

S radom je započeo portal Katoličkog tjednika pod nazivom nedjelja.ba. Portal je u prostorijama Medijskoga centra Vrhbosanske nadbiskupije u Sarajevu svečano online pustio nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić u nazočnosti uprave i djelatnika Katoličkog tjednika. 

Nazočnima se najprije obratio direktor Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije (MCVN) vlč. Miroslav Ćavar, a potom i glavni urednik Katoličkog tjednika mr. vlč. Josip Vajdner. Svečanost je prigodnim riječima i molitvom, uz puštanje portala online, zaključio kardinal Puljić. Nova internetska platforma koju je Katolički tjednik pokrenuo za svoj 15. rođendan nakon ponovnog pokretanja i u 95. godini prvotnoga pojavljivanja u medijskoj sceni, predstavlja iskorak koji djelatnici ovoga medija žele učiniti na polju digitalnih tehnologija s ciljem obogaćenja javnoga prostora katoličkim sadržajem. Također, dio portala koji je na engleskom jeziku ide za tim da širem, međunarodnom auditoriju, predstavi život i djelovanje Katoličke Crkve u BiH. Prema riječima kardinala Vinka Puljića, ovo je sredstvo kako bi mogli komunicirati s ljudima. Zahvalan sam na ovom uratku, koji je zahtijevao dosta truda, kazao je Puljić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije