HAK OBAVJEŠTAVA

Pojačan promet na svim pravcima, zbog nesreća na autocestama stvorile se kilometarske kolone

10.04.2023.
u 17:53

Zbog prometnih nesreća na autocestama A2 kod čvora Krapina i A3 između čvorova Nova Gradiške i Okučani promet se kreće u kilometarskim kolonama. Kolona u pokretu zabilježena je na A1 između čvorova Karlovac i Bosiljevo II, a na drugim dionicama gustoća prometa bitno je povećana

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog prometne nesreće u tunelu Vidovci prekinut je promet između čvorova Krapina i Đurmanec u smjeru Maclja. Kolona kod čvora Krapina duga je oko 1 km. Obilazak je državnom cestom DC1. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog prometne nesreće na 164 km između čvorova Nova Gradiške i Okučani u smjeru Bregane, vozi se u koloni dugoj oko 4 km. Na autocesti A1 između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća, između čvorova Karlovac i Bosiljevo II povremeno se vozi u koloni u pokretu uz kraće zastoje.

 

Povećana je gustoća prometa na važnijim cestovnim pravcima, gradskim prometnicama i obilaznicama te autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Zagreba, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Slovenije i A3 Bregana-Lipovac u smjeru zapada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?