Sastanak vladajuće koalicije

Pohvaljeni rezultati rada Porezne uprave FBiH

Šerif Isović
06.09.2016.
u 18:34

Na drugom dijelu sastanka vladajuće koalicije koji se održava u Sarajevu pohvaljeni su rezultati rada Porezne uprave Federacije BiH.

Potvrdio je to novinarima nakon sastanka direktor Porezne uprave FBiH Šerif Isović, naglašavajući da će zaposlenici te institucije istim tempom nastaviti raditi i u budućnosti.

- Naša je zadaća da radimo u skladu sa zakonima kako bi od Porezne uprave napravili jedan pravedan, racionalan i efikasan organ uprave - kazao je on.

U zgradi Predsjedništva BiH u toku je sastanak lidera stranaka koalicione većine u Federaciji BiH - Bakira Izetbegovića (SDA), Dragana Čovića (HDZBiH) i Fahrudina Radončića (SBB) s premijerom Federacije BiH Fadilom Novalićem, dopremijerkom i ministricom financija Jelkom Milićević, predsjednikom i potpredsjednicom FBiH Marinkom Čavarom i Melikom Mahmutbegović, te nadležnim ministrima.

Predviđeno je razmatranje aktualnih pitanja koja se tiču aktivnosti Vlade FBiH, poput poljoprivrednog i zdravstvenog sektora, te oblasti boračke populacije, što bi trebalo doprinijeti stabilizaciji političke situacije i boljem funkcioniranju koalicije na federalnoj razini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?