DOBRO JE ZNATI

Pogledajte savjete kako da prozori blistaju nakon čišćenja

Shutterstock
22.08.2019.
u 20:41

Najvažnije je odabrati suh, ali oblačan dan, a svaki detalj igra bitnu ulogu

Prije svega potrebno je riješiti se prašine, a tek onda nastupa sredstvo za čišćenje. Ipak, postoji još nekoliko trikova kako da prozori blistaju nakon čišćenja.  

Suh, ali oblačan dan 

Iako svi biraju sunčan dan za čišćenje prozora, najbolje je odabrati oblačan dan jer kada je vani sunce prozori se sami posuše prebrzo, a samim time se vide mrlje od brisanja.  

Prvo prašina, a onda sredstvo  

Prije korištenja sredstva za čišćenje važno je pobrisati suhom krpom prozore kako se mokra krpa ne bi sprljala i samo dalje nanosila prašinu. 

Pravo sredstvo za čišćenje 

Uvijek treba odabrati dobro sredstvo i imati dovoljno zaliha jer u ovom slučaju ne bi trebalo štedjeti. Osim toga, uvijek se može napraviti i prirodno sredstvo koje neće imati intenzivni miris.  

Krpica za čišćenje od mikrofibre 

Neki koriste novinski papir za poseban sjaj, ali i krpica od mikrofibre će napraviti isto. Dobro upija, može se kasnije oprati, a staklo će nakon brisanja s njima biti čisto i sjajno.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?