"Briga za okoliš"

Pogledajte kako pojedini građani na ulicu izbacuju svoj namještaj

20.10.2021.
u 12:15

I dok nova gradska vlast grada Mostara pokušava ubrzati realizaciju brojnih projekata u samom gradu, kako u infrastrukturnom, tako i u pogledu komunalija, pojedini građani grada na Neretvi i dalje ne shvaćaju vrijednosti urbanizma i brige za vlastitu životnu sredinu. 

Dokaz tomu je stanje u pojedenim gradskim kvartovima gdje se pored praznih kontejnera za smeće ponekad može vidjeti različit inventar, počevši od madraca, fotelja, pa do ormara i druge stolarije. 

Nejasno je zbog čega pojedini građani izbjegavaju mogućnost poziva službi koje će za njih odvesti stari namještaj, već se odlučuju samoinicijativno riješiti viška, ali na štetu vizualnoga identiteta grada. Ekipa Večernjeg lista u užem je gradskom središtu tako zatekla paradoksalnu situaciju u kojoj se pored kontejnera koji se sada redovito odvoze i koji su praktično prazni, nalaze gomile kućnoga namještaja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?