korisno

Podijelila svoj trik za savršeno čišćenje pećnice, potrebno je svega nekoliko minuta

shutterstock
02.03.2020.
u 08:40

Dosadilo joj je dugotrajno ribanje i pranje pa je ovim jednostavnim trikom očistila pećnicu.

Nakon pečenja jela u pećnici, uvijek ostanu mrlje koje se teško peru i skidaju, a ponekad ni najbolja sredstva za čišćenje ne mogu očistiti sve mrlje. Pećnice često ostanu masne i pune prljavštine, ali postoji jednostavan način kako ćete savršeno očistiti svoju pećnicu.

Jedna majka podijelila je svoj trik u Facebook grupi 'Mums who clean' napisavši: "Samo sam jednom u devet godina oprala svoju pećnicu. Pridružila sam se ovoj grupi i pogledajte što se dogodilo!"

Za svoj trik koristi sodu bikarbonu i ocat te na ovaj način i štedi novac na skupim i precijenjenim sredstvima za čišćenje. Sve što je ova majka napravila je smjesu sode bikarbone i octa nanijela na pećnicu i zatim dobro oribala sve prljave dijelove te zagorene i masne mrlje.

Uz to što je oprala pećnicu, oprala je i rešetke iz pećnice, koje je izvadila i u kadi oprala tom istom smjesom. Nakon što je njezina pećnica bila savršeno oprana, podijelila je rezultate u grupi i roditelji su bili oduševljeni.

"Predivno, svaka čast! Uz to nema ni jakog mirisa sredstva za čišćenje, mrzim te stvari, ne mogu disati od njih", glasio je jedan komentar. "Savršeno čisto i blistavo, a tako jeftino. Sve proizvode već imamo doma", oduševljeno je komentirala jedna mama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?