Od 15. do 20. lipnja

Počinje upis djece u mostarske vrtiće

01.06.2023.
u 10:21

Ustanova "Dječji vrtići" Mostar objavila je plan upisa djece u programe ove ustanove prema kojemu će redoviti upis obavljati u razdoblju od 15. do 20. lipnja.

Upis djece u redovite programe za pedagošku 2023./2024. godinu planira se temeljem raspoloživih vrtićkih i jasličkih mjesta koja se utvrđuju evidentiranjem djece koja do 1. rujna ove godine pune šest godina, odnosno koja do istog razdoblja pune tri godine, te evidentiranjem prijava za produžetak boravka u vrtićkoj i jasličkoj skupini, priopćeno je iz ove ustanove.

Javni natječaj za upis djece u vrtić bit će objavljen danas na internetskoj stranici Ustanove "Dječji vrtići" Mostar, na oglasnim pločama vrtića i putem medija.

Kada je u pitanju ukupan broj slobodnih mjesta po vrtićkim jedinicama, nakon realiziranog produžetka boravka, Radobolja ima dostupna 2 vrtićka mjesta (2 petosatna programa) i 18 jasličkih mjesta.

Kuća od kamena ima 19 vrtićkih mjesta (3 desetosatna i 16 petosatnih programa), Mrvica ima 11 vrtićkih mjesta (1 desetosatni i 10  petosatnih programa) i 9 jasličkih mjesta.

Dostupno je u Suncu 17 vrtićkih mjesta (4 desetosatna i 13 petosatnih programa) i 9 jasličkih mjesta, potom u Zvončiću 10 vrtićkih mjesta (10 petosatnih programa) te u Rodoču 10 vrtićkih mjesta (3 desetosatna i 7 petosatnih programa).

Ustanova "Dječji vrtići" Mostar primat će Prijave za upis djece od 15. do 20. lipnja od 7,30 do 11,30 sati, a prijavni obrasci se mogu preuzimati od 1. do 14. lipnja u razdoblju od 8 do 12 sati.

Potrebne informacije o dokumentaciji za upis dostupne su na internetskoj stranici Ustanove "Dječji vrtići" Mostar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije