Gradska uprava

Počinje uklanjanje bespravnih objekata u Mostaru

uklanjanje objekata
03.11.2015.
u 14:13

Uklanjanje bespravnih objekata izvršit će se od Trga Tihomira Mišića, duž ulice fra Didaka Buntića, do Franjevačke ulice

Gradska uprava Mostara, u skladu s Planom demolicije kojeg je izradio Zavod za prostorno uređenje Grada Mostara, nastavit će aktivnosti na uklanjanju nelegalno izgrađenih objekata u užem gradskom području. 

Uklanjanje bespravnih objekata započet će u četvrtak, 5. studenoga 2015. godine na području gdje se izvode radovi na postavljanju kolektora, a sutra, srijede 4. studenoga izvršiti će se tehničke pripreme za rušenje ( iskapčanje struje, vode..).

Uklanjanje bespravnih objekata izvršit će se na potezu od Trga Tihomira Mišića, duž ulice fra Didaka Buntića, do Franjevačke ulice. 

Onim vlasnicima nelegalnih objekata koji se o njihovu uklanjanju dogovorili s izvođačem radova, neće biti ispostavljen račun za spomenute radove, priopćeno je iz Gradske uprave Mostar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?