predsjedateljica Zastupničkog doma FBiH

Počinje snažno prometno uvezivanje Tuzle i Sarajeva

28.01.2023.
u 15:06

- Radi se o dva najmnogoljudnije i ekonomski najrazvijenije županije koji moraju biti bolje uvezani - kazala je Marinković Lepić.

Na prijedlog Osmorke i HDZ-a u proračunu Federacije BiH za 2023. godinu osigurano je 4.500.000 KM, a ovim povodom Mirjana Marinković Lepić, predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH kazala je da nema važnije, a istovremeno zapuštenije prometne dionice od ceste Sarajevo – Tuzla. 

- Radi se o dva najmnogoljudnije i ekonomski najrazvijenije županije koji moraju biti bolje uvezani - kazala je Marinković Lepić.

Jučer usvojenim amandmanom omogućen je prvi korak za izgradnju brze ceste.

- Četiri i pol milijuna koje smo osigurali je dovoljno da se izradi glavni projekt, čime bi bila osigurana dokumentacija za izgradnju brze ceste. Time će značajno biti skraćen put između ova dva važna bh. centra te povećana ekonomska aktivnost, rekao je Dragan Mioković, zastupnik Naše stranke u Parlamentu FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije