sjednica

Počelo zasjedanje Zastupničkog doma Parlamenta FBiH

asd
24.01.2017.
u 10:44

Nastavljena je 16. redovna sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, koja je započela 21. prosinca prošle godine.

Za sutra je najavljena nova, 17. redovna sjednica.

Za dnevni red su predložene izmjene više postojećih federalnih zakona i nekoliko novih, kao i zakoni koji su zasad tek u nacrtu.

Po hitnom postupku su najavljeni zakon o izmjenama Zakona o plaćama i naknadama u organima vlasti FBiH te predloženi novi zakon o osiguranju, dok su u redovnoj proceduri izmjene i dopune zakonodavstva o investicijskim fondovima i o tržištu vrijednosnih papira.

Zakon o štrajku je u nacrtu, kao i budući zakon o boravišnoj taksi FBiH te zakon o braniteljskim udruženjima od posebnog društvenog značaja.

Jedna od brojnih drugih najavljenih točaka dnevnog reda je odobravanje zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj  (EBRD) za realizaciju Projekta koridora 5-C.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?