Održani 2. Međunarodni skokovi

Lorens Listo pobjednik skokova s vodopada u Jajcu

Lorens Listo
01.08.2015.
u 18:42

Bilo je fenomenalno natjecat se u Jajcu jer se tu osjećam kao kod kuće u Mostaru. Konkurencija je bila zaista jaka i morao sam se zaista dobro potruditi, kazao je Listo.

U konkurenciji 25 skakača iz BiH, Srbije i Slovenije, Lorens Listo bio je najbolji na 2. Međunarodnim skokovima s vodopada Plive u Jajcu, drugoplasirani je Marko Pavlović dok je treće mjesto osvojio Dino Bajrić. 

Drugu godinu za redom, ocjenjivački četveročlani žiri proglasio je Listu pobjednikom skokova s vodopada u Jajcu, ocjenivši njegov skok s maksimalnim desetkama. 

- Bilo je fenomenalno natjecat se u Jajcu jer se tu osjećam kao kod kuće u Mostaru. Konkurencija je bila zaista jaka i morao sam se zaista dobro potruditi kako bih pobijedio - kazao je novinarima Listo, nakon što mu je uručen pehar. 

Pehar za najbolji revijalni skok ove godine je dobio Aleš Karnički iz Slovenije, prenijela je Fena.  

Međunarodni skokovi s vodopada na rijeci Plivi u Jajcu su danas izvedeni u nazočnosti velikog broja posjetitelja iz BiH i inozemstva, a organizator ove manifestacije bila je Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala Jajca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?