za proizvodnje iz četvrtog tromjesečja

Počele isplate poljoprivrednim proizvođačima u Federaciji BiH

poljoprivrednici
ilustracija
29.05.2024.
u 17:25

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva priopćilo je da je u tijeku obrada zahtjeva pristiglih iz županijskih ministarstava za proizvodnje iz IV tromjesečja prethodne godine. Pojašnjeno je da Ministarstvo kontinuirano vrši obradu zahtjeva, te ih po završetku potrebnih procedura putem trezorske aplikacije dostavlja Federalnom ministarstvu financija radi isplata krajnjim korisnicima.

- Prošli tjedan Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva dostavilo je naloge za isplatu sredstava krajnjim korisnicima u iznosu od 5,8 milijuna KM, te ih je Federalno ministarstvo financija uplatilo krajnjim korisnicima. Do kraja ovog tjedna očekujemo da će dodatno biti uplaćeno 1,2 milijuna KM što znači da bi poljoprivredni proizvođači na svojim računima trebali imati sedam milijjuna KM uplaćenih novčanih podrški za prijavljene proizvodnje iz IV kvartala – rekao je federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Kemal Hrnjić.

Službenici rade na unosu podataka u trezorsku aplikaciju s ciljem što brže isplate novčanih sredstava poljoprivrednim proizvođačima za proizvodnje iz IV kvartala, u kojima dominira proizvodnja mlijeka, priopćeno je iz Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije