Mostar

Poboljšati komunikaciju između Grada i javnosti

25.03.2016.
u 09:00

Misija OESS-a u BiH, u suradnji s GU Mostara, organizirala je u Mostaru konzultacijski sastanak o izradi komunikacijske strategije Grada Mostara.

Predstavnica OESS-a Anita Soče Aničić na konzultacijskom sastanku o izradi komunikacijske strategije Mostara kazala je kako bi Grad trebao biti predvodnik u procesu dvosmjerne komunikacije, odnosno da se građanima da prilika sudjelovati u radu Gradske uprave u projektnom smislu, a što bi trebala biti dugoročna praksa.

Materijal strategije bi trebao biti pretočen u nacrt koji bi išao prema gradonačelniku i organizacijskim jedinicama Grada, kazao je predsjednik Povjerenstva za izradu strategije komunikacije Predrag Šupljeglav, dodajući kako će građanima i ciljanim javnostima na jedan način strategija biti dostupna i preko web stranice u smislu da mogu dati svoje mišljenje i sugestije.

Strategiju bi potom trebao usvojiti GV. On još nije konstituiran, ali to ne znači da se neki mehanizmi strategije neće primjenjivati, jer bi gradonačelnik trebao prihvatiti da se oni usvajaju preko akcijskog plana ili preko nekih drugih akata... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije