Forto i Khan

Poboljšanje pristupa internetu u svim školama u BiH

14.07.2023.
u 21:05

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Edin Forto razgovarao je sa šeficom predstavništva UNICEF-a u Bosni i Hercegovini Rownak Khan o mogućnostima poboljšanja pristupa internetu u školama na prostoru cijele Bosne i Hercegovine.

Kako je istaknuo ministar Forto, Ministarstvo će podržati zajednički projekat UNICEF-a BiH i ministarstva obrazovanja u BiH čija je svrha bolja opremljenost osnovnih i srednjih škola u Bosni i Hercegovini, priopćilo je Ministarstvo komunikacija i prometa.

Cilj ovog projekta je povezivanje svake škole i svake mlade osobe s informacijama, prilikama i izborima, odnosno osigurati svoj djeci u svim školama svijeta pristup Internetu.

Na ovom linku https://projectconnect.unicef.org/map/country/ba možete pogledati mapiranje internetske povezanosti i digitalne opremljenosti osnovnih i srednjih škola u Bosni i Hercegovini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije