zahvaljujući sredstvima Hrvatske

Poboljšani uvjeti stanovanja studenata u Franjevačkom studentskom domu

27.03.2018.
u 15:51

Zahvaljujući sredstvima Vlade Republike Hrvatske koje smo dobili za poboljšanje uvjeta stanovanja studenata u Fanjevačkom studentskom domu, studenti će od sada spavati na novim, udobnijim madracima i koristiti nove posteljine.

Također na raspolaganju od sada imaju dvije perilice za veš, jednu sušilicu za veš, te dva usisivača koji su bili prijeko potrebni kako bi se studentima omogućilo pranje veša, posteljine i dubinsko čišćenje soba.

Budući da su studenti daleko od svojih domova, svaki dan za njih osiguravamo jedan topli obrok u pučkoj kuhinji na Grbavici. Stoga smo dio sredstava usmjerili na kupovinu novih stolova i stolica kako bi im pružili ljepši i ugodniji ambijent.

Neizmjerno smo zahvalni Vladi Republike Hrvatske za financijsku podršku koju su nam pružili kako bi osigurali još kvalitetnije okružje za bezbrižan boravak i učenje naših studenata, priopćeno je iz HKO "Kruh sv. Ante". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije