OBLJETNICA GENOCIDA
Povratak na članak

Plenković: Srebrenica je poraz ljudskosti, Hrvatska je u mislima uz BiH

Komentari 2

JO
Josssiprr88
14:27 11.07.2021.

Srebrebica jeste genocig i neka ostane tako. Al ko je kriv za njega? Srbi a se stavlja na teret Al je to dijelom bosnjaka koji su svoj narod prodali da bi bili zrtva i da prekriju svoja zvjerstva po BiH koja i danas dan rade u ovom teskom vremenu. Ako je Srebrenici genocid onda je i ovo vrijeme Korone isto tako genocid jos veci s vise zrtava u kojem su opet glavni akteri bosnjaci koji kradu pare gdje god stignu i nije ih briga za ljude i opet Bih je zrtva a SRBIJA I HRVATSKA koje pomazu opet Srbija vise te drzave su akteri zlocinackog podhvata. SREBRENICI I KOVID SU DVA NAJVECA GENOCIDA U BOSNI ZA KOJE SU KRIVI ISKLJUCIVO BOSNJACI NA CELU S ALIJOM BAKIROM I SEBIJOM.

VL
JO
Josssiprr88
14:09 11.07.2021.

Hmmm.... HRVATSKA JE U MISLIMA S BIH. Sramota za jednog premijera koji trazi glasove po BiH. To je teska recenica koja ima znacenje da je BiH bosnjacka drzava. Ko da samo bosnjaci zive u njoj. Naklon zrtvama ne samo Srebrenice nego svima koji su dali zivot za nista. Dali zivot da pojedinci zive i pljackaju narod. Sram da te bude. Dosta takve politike Amerike Engleske i Njemačke koji su sva zla svijeta napravili i to se ne spominje to je zaborav. Srebrebica je nista na prema Hirosimi i Hitleru. Svi znaju da je Srebrenici djelo Amerike i ali je izedbegovica da bi ispali u ocima svijeta zrtve. Da su narod koji je najviše na stradao u BiH. Sramota za jednog covjeka koji vodi Hrvatsku i uz pritiske Njemacke suti o Hrvati a u BiH. Sramota za cijeli svijet da podržava bosnjake koji i dan danas ratuju ciju su vojsku legalno predstavili da je vojska BiH takozvana armija RBiH. Ci su ratnici i tad i sad pravili i prave zlocine po cijelom svijetu uz povike allahu akbar. Za dom spremni je registrovan kao na isti ki i ustaski pozdrav a sta s povikom allahu akbar pod ciljem je ubijen i bit ce ubijenom mnostvo ljudi. Takozvana armija RBiH nije nista drugo nego dio muslimana koje je vodilo mnostvo mudahedina koji su dolazili u Bosnu da ratuju. Ahmici su pokolj zvijerstvo zlocin u kojem su ubijeni muslimani normalno pulskom a KRIZANCEVO SELO I BUHINE KUCE se nazina incident gdje su ljude klali rezali motorkama zive palili i mucili i jos brojna mjesta se nazivaju incident kao Bugojno dusina...

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.