Hrvatski premijer
Povratak na članak

Plenković: Nastaviti europski put BiH i postići dogovora o promjenama Izbornog zakona

Hrvatski premijer je posebno istaknuo potrebu nastavka europskog puta Bosne i Hercegovine te provedbe ključnih reformi, osobito postizanja dogovora o promjenama Izbornog zakona, uz puno poštivanje načela legitimnog predstavljanja sva tri konstitutivna naroda.

Komentari 1

PP
penelope_po6
20:24 05.07.2021.

Jeste vidjeli da sam vam ja sve pogodila sto sam pisala da ce vam nacisti u Briselu i Berlinu sada zajasti vas dolje na tim prostorima, i citavu Srednju i Istocnu Europu posto vam oni nemaju vise gdje sisati energiju,u, nitko im ne da u kucu, jedini vi ste im ostali. Zato se morate paziti ovih zlikovaca oni ce vam sada izvoditi masovne genocode na tim prostorima, i sve zivo vam opljackati sto vam je ostalo od poduzeca i nekretnina drzavi i vama gradjanima, posto vam oni nemaju od cega zivjeti vise, 500 stranih banaka/filijala i kompanija im se iseljava iz Njemacke DNEVNO! Vidite da vam je Adolfa Hllter Merkel instalirala svoga nacistu, visokog predstavnika u BiH, i da vam se doseljava LIDL u BiH, a ona qurava veli da ce vam pokloniti 3 MILIONA vakcina, to morate odmah znati da vam je to cifra od 3 miliona koju zele ubiti, i oteti nekretnine place i mirovine gradjanima. Ovo vam je Treci svjetski rat i biti ce vam isto kao u dva svjetska rata na tim prostorima ako se ne otarasite nacista i domacih izdajnika. Ponavljam : ONI vema nemaju vise gdje sisati energiju, samo ste im vi ostali!!!!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.