Predsjedatelj Predsjedništva BiH
Povratak na članak

Pismo Čovića zemljama NATO-a: Problem u BiH islamski radikalisti

Komentari 4

ZO
zozon
19:32 05.12.2017.

E moj Covicu: Problem u Bosni i Hercegovini su ljudi kao vi , koji su na sudu bili po nekoliko puta, stranke kao vasa ( nacionalno/nacionalisticke), promovisanje ustastva, nacionalizam, a sve u korist vas i takvih kao vas na celulu nacionalnih stranaka. Za vas bi problem treabao da je odlazak mladih, narocito hrvata iz hercegovine . Sve te probleme ste vi i vasi stranacki protivnici stvorili i bez njih nebiste mogli ostati na vlasti. Zato prestanite spinovati, jer vase retorike se gade i vasim koalicionim partnerima i zemljama u okruzenju.

VL
US
una-sana
10:16 06.12.2017.

ovog su licimjera procitali svi koji iole drze do dostojanstva jedino ga podrzavaju njegova braca po pljacki i lopovluku.

VL
BR
brodarevac
10:13 06.12.2017.

Problem je udruženi zločinački poduhvat čije su se vođe promjenile, posle se ljutiš što te više od 90% BiH građana ne osjeća kao svog predsjednika. Trebaš da se boriš za ovu zemlju ne da je ocrnjuješ, da nagovaraš da se ova zemlja tuži.

VL
OL
oldday
10:43 06.12.2017.

Dobro je pa nisu problem kukasti križevi koji su na svakom koraku od zapadnog Mostara pa do granice sa Hrvatskom! Nisu problem spodobe sa "fantomkama" koje mlate studente ili profesore po Mostaru. Nije problem što se već 25 godina nismo u stanju dogovoriti sa susjedima da nastavimo normalan život, što u Mostaru nema izbora, nije problem što se još ne zna gdje su tijela 73 mladića što ih pobiše Srbi na Kupresu 1992, nije problem što je iz Banjalučke biskupije zauvijek protjerano 70 tisuća katolika, i tako dalje i tako dalje....

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.