posjeta

Petrov, Kovač, Šprlje i Grmoja sutra u posjeti Stocu

Petrov, Kovač, Šprlje i Grmoja u Stocu
08.10.2016.
u 09:33

Tehnički potpredsjednik Vlade RH Božo Petrov, zajedno sa šefom hrvatske diplomacije Mirom Kovačem, ministrom pravosuđa Antom Šprljom i visokim dužnosnikom MOST-a Nikolom Grmojom posjetit će sutra Stolac te razgovarati s tamošnjim načelnikom Stjepanom Boškovićem nakon prošlonedjeljnih izgreda u kojima su napadnuta i ozlijeđena dvojica dužnosnika u izbornom procesu, te prekinuti izbori, saznaje  se od izvora iz Stoca.

Kako doznaje Večernji list ministar Kovač je u četvrtak obećao posjetu Stocu, a dolazak MOST-ovih dužnosnika koordinirao je Nikola Grmoja koji je cijelo vrijeme bio u kontaktu s predstavnicima vlasti zbog napete situacije u Stocu.

Ranije je  ministar Kovač osudio izgrede u gradu na Bregavi.   

Policija je zbog izgreda u kojima je napadnut i ozlijeđen predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Ivan Perić te član biračkog odbora Mario Raguž koji je zadobio teže ozljede, kazneno prijavila 27 osoba. 
Među osumnjičenima je i kandidat SDA za načelnika Stoca Salmir Kaplan koji je fizički nasrnuo na Perića i Raguža. Među prijavljeni su i Demir Mahumtćehajić, predsjednik SDP-a u Stocu te Ahmet Ljubović, također dužnosnik SDA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?