split

Pendeš na otvorenju izložbe vojne industrije u Splitu - ASDA 2019

10.04.2019.
u 16:29

Izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, predvođena ministricom obrane Marinom Pendeš, nazočilo je svečanom otvorenju Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije proizvođača naoružanja i vojne opreme ASDA 2019 (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference), koja se od 10. do 12. travnja održava u Splitu, Republika Hrvatska.

Nakon svečanosti otvorenja, izaslanstva su obišla izložbeni prostor ASDA-e 2019 u Spaladium Areni, a potom se uputile na demonstraciju zajedničkih vojno-sigurnosnih sposobnosti ASDA 2019.

Otvorenju ASDA, uz predstavnike tvrtki izlagača i organizatora, nazočili su potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov, ministri obrane i načelnici glavnih stožera oružanih snaga partnerskih i prijateljskih zemalja, čelnici državnih i vojnih izaslanstava stranih zemalja te mnogobrojni visoki dužnosnici, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MOBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije