NEZGODE U KREVETU

Parovi otkrili kako je to izgubiti nevinost prve bračne noći: Katastrofa, trebalo mi je dosta vremena...

seks
Thinkstock
22.04.2017.
u 21:18

Dan vjenčanja jedan je od najvažnijih u životu. Za neke je to i dan kada će konačno stupiti u seksulani odnos, izgubiti nevinost. Razloga za to da neki parovi čekaju upravo dan vjenčanja kako bi izgubili nevinost su raznoliki. Na Redditu neki od njih koji su upravo na dan svojeg vjenčanja imali i prvi seksualni odnos podijelili su svoja iskustva. I bilo je tu svega po malo, smijeha, tuge, nezgoda...

Jedan od muškaraca je napisao da je to iskustvo bilo grozno. "Čekao sam dok se nisam oženio, supruga je baš bila u onim danima u mjesecu i bila je vrlo emocionalna nakon vjenčanja. Osim toga, bila je i djevica, tako da je prvi put završio za manje od pet sekundi", napisao je. No, ipak sljedećeg jutra sve je bilo puno bolje, dodaje. Trajalo je dulje i nakon toga sve je bilo puno bolje. U braku su već 11 godina.

I drugi muškarac podijelio je svoje iskustvo, i priznao da ni njemu taj put nije baš bio najbolji. Kaže da su njegova žena i on čekali da stupe u odnos do vjenčanja. Nažlost, hotel im je zamijenio ključeve soba pa su imali mali susret s drugim parom. Taman kada su se htjeli baciti na posao, drugi par im je upao u sobu. "Nakon toga trebalo mi je dosta vremena da mi se digne, iako nisam bio nervozan, no moja žena nije to niti primijetila. Prolio sam cijelu bocu lubrikanata po krevetu. Iako je to bila katastrofa, dobro smo se zabavili i nasmijali", ispričao je muškarac.

Još nekoliko parova podijelilo je svoje iskustvo. Jedna žena je ispričala da su i ona i njezin suprug bili nevini i nakon tri dana zajedno su izgubili nevinost. Imali su mali problemčić u samoj svadbenoj noći. "Suprug baš nije mogao pogoditi... ", napisala je. "Bio sam previše sramežljiv", rekao je njezin suprug, a potom su, kaže otišli spavati .Ponovili su nakon nekoliko dana i dogodilo se. Žena je ispričala da je boljelo na sekundu, ali i završilo par sekundi poslije. "Oženjeni smo već 10 godina, sretni i imamo dobar i zdrav seksualni život", nadovezala se.

I iako gubitak nevinosti najčešće i nije najbolji seksualni odnos koji bi mogli zamisliti, većina parova je objasnila da nije bilo toliko neugodno jer su se osjećali ugodno sa svojim partnerima. "Iskreno, prva noć u smislu spolnog odnosa bila je prilično razočaravajuća, ali niti jedan od nas nije bio razočaran jer se nismo samo veselili seksu već vjenčanju", objasnila je žena. "I bili smo oduševljeni što smo napokon bili u braku i morali živjeti zajedno! Do kraja medenog mjeseca bili smo sve bolji u seksu, ali i oduševljeni da budemo jedno kraj drugoga u braku (goli!)", dodala je, piše Independent.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije