POČELA S RADOM

Pala prva klapa Večernjakove internetske televizije u BiH

Večernji TV
17.02.2021.
u 07:00

Obitelj Večernjeg lista bogatija za još jednu članicu

Internetska televizija Večernji TV svečano je puštena u rad danas (srijeda, 17. veljače) u 11 sati. Domaćini, glavni urednik Večernjeg lista iz Zagreba Dražen Klarić i glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković, simbolično su prvom klapom označili početak rada Večernji TV-a u redakciji Večernjeg lista u Mostaru.

Na otvorenju govore renomirani gosti iz oblasti zdravstva, gospodarstva, politike, crkve, kulture i sporta..., među kojima su izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić, glumac Goran Bogdan, ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske Goran Grlić Radman, direktor Autocesta Federacije BiH Adnan Terzić, ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dr. Ante Kvesić, predsjedatelj Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija i kardinal vrhbosanski mons. Vinko Puljić. Intervjue s ovim uglednicima vodili su Večernjakovi novinari iz triju studija - u Zagrebu, na Sveučilišnoj TV (SUM TV) u Mostaru i u studiju Večernji TV-a.

Prvu emisiju internetske televizije gledatelji mogu pratiti uživo na platformama Večernjeg lista, na portalima vecernji.hr i vecernji.ba. Studio u kojem se radi opremljen je s 14 kamera, a bit će i snimki nastalih na potpuno drugim lokacijama na kojima će se nalaziti oni koji su uključeni u projekt internetske televizije Večernji TV. 

Večernji TV platforma je koja će pojačati formu Večernjeg lista kao vodećeg tiskanog medija među Hrvatima u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?