Ljubav pobjeđuje sve

Pala je i prva prosidba na OI u povijesti

ljubav
ALESSANDRO BIANCHI
09.08.2016.
u 16:35

Članica brazilske ragbi reprezentacije Isadora Cerullo (25) postala je prva sportašica u povijesti, koja je zaprošena na Olimpijskim igrama, prenosi 24sata.hr

Ragbijašice Australije su u finalu protiv Novozelanđanki osvojile zlatnu medalju, a iako je Cerullina reprezentacija završila tek na 9. mjestu, vjerujemo da joj je ovo bilo najsretnije natjecanje u životu.

Naime, nakon službene dodjele medalja, došla je njena djevojka Marjorie Enya i zaprosila ju je na Dedoro Stadionu. Par je zajedno dvije godine.

- Ona je ljubav mog života - rekla je Enya za BBC pa nastavila:

- Ragbijaši su sjajni ljudi i htjela sam svima pokazati da ljubav uvijek pobjeđuje.

Cerullo je odrasla u Sjevernoj Kaliforniji, ali ima dvojno državljanstvo - američko i brazilsko. Iako nikad nije živjela u Brazilu odlučila je preseliti se sa svojom zaručnicom u Sao Paulo.

Inače, prema Outsportsu na OI-u je najmanje 45 pripadnika LGBT populacije među sportašima (koji su se javno izjasnili), kao i tri trenera. Nekoliko pripadnika LGBT-a natječe se i na Paraolimpijskim igrama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije