razočarana

Pack: Veliki zastoj u BiH

Doris Pack
03.03.2017.
u 09:17

Doris Pack, članica Kršćansko-demokratske unije (CDU), stranke koju vodi kancelarka Angela Merkel, izjavila je u razgovoru za "Avaz" da narodi u BiH nisu zaslužili ovo što im trenutno rade njihovi političari.

Pack, dugogodišnja izvjestiteljica Europskog parlamenta za BiH te aktualna visoka dužnosnica Europske pučke stranke (EPP), najjače grupacije u EP-u, nakon što se u proteklim danima sastala s izaslanstvima nekoliko političkih stranaka u BiH, kazala je za da je žalosno što nakon toliko godina nema nekog većeg napretka.

- Ono što vidim to je jedan veliki zastoj. Najviše mi je žao naroda u BiH. Oni su toliko pretrpjeli, toliko su patili, zato zaista ne mogu razumjeti da aktualna politika ne rješava konkretne probleme koje imaju građani. Kada razgovaram s političarima, malo tko od njih priča o konkretnim problemima, recimo o pitanju zdravstva ili o obrazovanju. Mnogi pričaju o pitanjima koja uopće ne mogu riješiti, poput izmjena Ustava - kaže Pack.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije