Prof. dr. sc. Mile Lasić
Povratak na članak

Ovo nasilje vodi k četiri godine zastoja i kaosa

Ako je riječ o suradnji stranaka narodnjačke orijentacije koje su potpisale deklaraciju o europskim vrijednostima, kaže Lasić, onda je tu višak DF

Komentari 4

CV
cro_vuko
11:28 11.11.2014.

Covic, odnsono HDZ je trebao koalirati sto prije sa SBB, i tako bi se sprijecilo Izetbegovica da odabere DF i Komsica. Komsica koji smatra da Hrvatsko pitanje ne postoji. Za razliku od njega SBB i Radoncic stalno ponavljaju da nema stabilne drzave dok god se Hrvatsko pitanje ne rijesi.

VL
BR
brodarevac
14:31 12.11.2014.

Žalosno je što jedan prof.dr.sc ne može na jedan normalan objektivan način piše, gospodine Lasiću šta će biti ako u BiH bude ostalih više nego Hrvata hoćete li priznati da oni mogu birati ljude slične Komšiću i da njih uvrstimo u ustav BiH i da njima damo bar jedan entitet. Žalosno, vjerovatno nam i ne treba takva ustavna promjena koju vi zagovarate, politika koja nas je dovela do dna "ako se slažete sa mnom u redu je ako ne to tako ne može". Svi se moramo slagati sa Čovićem.

VL
PA
pacijent
20:37 11.11.2014.

cope vlast treba da prave stranke koje su dobile glasove od svog naroda zato i sluze izbori

VL
CO
cope
20:00 11.11.2014.

Lasicu DF je dobila glasove gradjana BIH I kako ih mozes nazivati ublehasima kada nisu do sada bili u vlasti a ni jednu rijec nisi rekao o programu koji su potpisali,niti o tome da su se najprije sastali Covic I Dodik I [pozvali Izetbegovica da im se pridruzi iako SDA ima parlamentaraca kao ova dvojica zajedno.Pa ti ne spomenu da je to bilo nasilje I nadmenost Covica I Dodika koji proglasise osovinu oko koje se sve teba da vrti.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.